Afyonkarahisar'da Meydana Gelen Depremim Şiddeti Açıklandı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar ilinde yaşanan deprem, bölge halkını tedirgin etti. Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün 20 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:17:49'da Afyonkarahisar'da 7,29 km derinliğinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afyonkarahisar'da Meydana Gelen 3.0 Büyüklüğündeki Deprem

Afyonkarahisar'da yaşanan deprem, yerel halk arasında endişeye neden oldu. Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, 20 Ağustos 2023 ( bugün ) saat 13:17:49'da Afyonkarahisar ilinde 7,29 km derinliğinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Depremin merkez üssü Merkez Afyonkarahisar olarak açıklandı. Depremin şiddeti nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Depremin hissedilmesi sonucunda bölge halkı arasında kısa süreli bir tedirginlik yaşandı.

Depremin etkileri ve olası hasarlar konusunda yetkililer tarafından gelecek açıklamalar merakla bekleniyor. AFAD ve ilgili kurumlar, depremle ilgili güncel bilgileri paylaşmaya devam edecek.

Afyonkarahisar'da yaşanan bu deprem, bölgenin deprem riski taşıyan bölgelerden biri olduğunu bir kez daha hatırlattı. Vatandaşlar, AFAD'ın ve diğer yetkililerin yapacağı açıklamaları yakından takip ederek güvende olmayı sürdürecek.

afyon deprem afyon deprem bölgesi mi afyon depremleri afyon deprem riski afyon deprem haritası