Afyonkarahisar'da Mahalle İftarları ve Etkinlikler

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da, Ramazan ayı boyunca mahalle iftarları düzenleniyor.

Belediye tarafından düzenlenen geleneksel halk iftarları programı, Örnekevler ve Güvenevler mahallelerinde verilen iftarla devam etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, başkan yardımcıları Murat Öner ve Barış Dal, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, mahalle muhtarları Kadir Toros ve Musa Erdal Balıbey ile mahalle sakinleri gönül sofrasında bir araya geldi.

İftar sonrasında yapılan duada eller semaya açıldı ve iftar coşkusu Afyonkarahisar'ı sardı. Vatandaşlar iftarlarını açtıktan sonra Başkan Zeybek ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. Ramazan ayı boyunca birçok etkinlik ve iftar sofraları düzenlendi ve Belediye Başkanı Zeybek, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ülkeye ve vatandaşlara sağlık ve huzur diledi.

Afyonkarahisarlılar, sadece mahalle iftarları değil Zafer Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerle de Ramazan eğlencesine doydu. Şeflerin yöresel lezzetlerinin canlı yapımı ve çeşitli gösterilerle vatandaşlar eğlencenin tadını çıkardı. Gölge oyunları ve palyaço gösterileriyle de çocuklar dans ederek keyifli vakit geçirdi. Her gün farklı bir programa ev sahipliği yapan Zafer Meydanı, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Afyonhaber iftar etkinlikler ramazan ayı Afyonkarahisar