Afyonkarahisar'da Mahalle İftarları Sahipata'dan başladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftar programları Sahipata Mahallesi ile başladı.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin büyük ilgi gören geleneksel mahalle iftarları yoğun katılımla gerçekleşiyor. Sahipata, Veysel Karani ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallelerinden başlayan iftar programı ile Başkan Mehmet Zeybek hemşehrileri ile buluştu.

Hep birlikte dualar ile açılan iftar ardından hemşehrileri ile hasbihal eden Başkan Mehmet Zeybek konuşmasında “Değerli hemşehrilerimiz hepimizin Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Cenab-ı Hak yenilerine kazasız belasız sağlıcakla erişmeyi nasip etsin. Ramazan’ı hep birlikte bir araya gelip iftarlarımızı beraber yapalım istedik. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz bozmasın. Ülkemizi fesatçıların, çıkarcıların, hainlerin emelinden korusun. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza da sağlıklı uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI GÖNÜL SOFRASINDA

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Zeybek iftar öncesi bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve ramazanlarını tebrik eden Zeybek , yapılan duaların ardından mahalle sakinleriyle birlikte orucunu açtı. Vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ederek, sağlık ve afiyetle daha nice iftarlarda birlikte olmayı dileyen Başkan, katılımlarından dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.