Afyonkarahisar'da Kalpleri Buluşturma Yürüyüşü yapılacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 1 Nisan Cuma günü Cuma namazını müteakip İmaret Camii'nden şehrimizin kalbi Zafer Meydanı'na 'Kalpleri Buluşturma Yürüyüşü' başlayacak.

Afyonkarahisar Belediyesi Ramazan Ayı hazırlıklarını tamamladı. Zafer Meydanı bu sene Ramazan Ayı’nda tarihi bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Mübarek Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşatacak programlar düzenleyecek olan Belediye bu yıl kuracağı kardeşlik sofraları, çocuklarımıza özel etkinlikler ve bu ayın manevi huzurunu yansıtan dolu dolu etkinliklerle hemşehrilerimizi aynı çatı altında buluşturacak.

Düzenlenecek etkinlikler yarın (1 Nisan Cuma) Cuma namazını müteakip İmaret Camii’nden şehrimizin kalbi Zafer Meydanı’na “Kalpleri Buluşturma Yürüyüşü” ile başlayacak. Bir ay boyunca düzenlenecek programlar kapsamında ünlü isimlerin şehrimizde ağırlayacakken, ilahi dinletileri, ikindi sohbetleri, özel buluşmalar, söyleşiler, ikramlar ve özel yayınlar yapılacak.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaptığı açıklamada "Rahman ve mağfiretle dolu Ramazan Ayını dolu dolu geçirmek için çalışma yaptık. Tüm hemşehrilerimin Ramazan aylarını şimdiden tebrik ediyorum. Huzur dolu bir ibadet geçirmelerini yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.  Bu yıl programımız ikindi namazı sonrası, iftar sonrası ve teravih namazı sonrası olarak üç bölüm halinde olacak.  Zafer Meydanımızda ikindi namazı sonrası ikindi sohbetleri, semazen gösterileri, musiki konserleri, İftar sonrası gölge oyunları, yeniçeri gösterileri, çocuklarımıza yönelik geleneksel oyunlar yer alacak.Zafer Meydanında konserler, tiyatro oyunları, çocuklara yönelik gösteriler, söyleşiler, Kur’an- ı Kerim Tilaveti, Hacivat Karagöz oyunları olacak. Bu minvalde vatandaşlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın Ramazan’ın maneviyatını ve ruh halini yaşamaları için çok güzel program hazırladık. Hemşehrilerimiz her gün ikindi namazından sonra meydanımızda yapılacak etkinliklerden faydalanabilir. Her yıl olduğu gibi bu yılda halkımızla bir araya gelerek iftar yapacağız. Hedefimiz tüm kardeşlerimizin huzur dolu bir ramazan geçirmesidir. Ramazan Afyonkarahisar’da yaşanır. Tüm hemşehrilerimi yapacağımız etkinliklere katılmaya davet ediyorum." dedi.

Kalpleri Buluşturma Yürüyüşü Afyonkarahisar