Afyonkarahisar'da kadın avukata saldırı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bir kadın avukat boşanma davası vekili olduğu kadının kocası tarafından saldırıya maruz kaldı. Baro Başkanlığı olayı kınayarak, saldırganın yakalanmasını ve adalete hesap vermesini talep ediyor.

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bir kadın avukatın yaşadığı şiddet olayı büyük bir tepkiyle karşılandı. Avukat Şirin Demir'in boşanma davası vekili olduğu kadının kocası tarafından saldırıya maruz kalması, Baro tarafından kınandı.

Afyonkarahisar Barosu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Afyonkarahisar Barosuna mensup Av. Şirin DEMİR, 08.10.2023 tarihinde, boşanma davasında vekili bulunduğu kadının, kocası tarafından saldırıya maruz kalarak yaralanmıştır!

Meslektaşımız araç içinde seyir halindeyken, yolu kesilerek muhtemelen öldürmek kastı ile feci şekilde darp edilmiş ve ağıza alınmayacak sözlerle hakarete maruz kalmıştır.
Saldırganın gündüz vakti, şehir merkezinde, kimseden çekinmeden ve bir kadın avukata karşı yaptığı bu saldırı, avukata yönelik şiddetin nerelere geldiğini göstermesi bakımından manidardır!

Duyarlı vatandaşlarımızın müdahalesi ile canını kurtarabilen meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, saldırganın bir an önce yakalanması ve görevinden dolayı bir avukata saldırmasının bedelini en şiddetli biçimde cezalandırılarak ödemesini ümit ediyoruz
Meslektaşımıza karşı yapılan saldırı tüm avukatlara karşı yapılmıştır, şiddetle lanetliyor ve yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz  ifadelerine yer verildi. 

afyon haber afyon haberleri afyon avukat saldırı Av. Şirin Demir saldırı