Afyonkarahisar'da kaçak silah ve uyuşturucu operasyonu: Şahıs tutuklandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Jandarma ekipleri, aranan bir şahsın yakalanması için yaptıkları çalışmada, araç içerisinde silah ve uyuşturucu ele geçirdi. Şahsa, Kanuna Muhalefet suçlarından 16.232 TL idari para cezası kesilirken, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "hükümlü veya tutuklunun kaçması" ve "tehdit" suçlarından hüküm giymiş ve toplamda 11 yıl, 10 ay, 15 gün kesinleşmiş hapis cezası kaydı bulunan M.B.K. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı. 

Yapılan çalışmalar sonucunda, Bolvadin ilçesinde icra edilen yol kontrol ve arama görevi sırasında durdurulan araç içerisinde şüpheli şahıs yakalandı. Araçta ve şahsın yapılan üst aramasında; (2) adet kuru sıkı tabanca, (2) adet pompalı av tüfeği, (1) adet el yapımı tabanca, (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve (6) adet fişek ele geçirildi.

Ele geçirilen tüfek ve tabancalar nedeniyle şüpheli şahsa 2521 ve 5729 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından toplam 16.232 TL idari para cezası kesildi. Olayla ilgili olarak tutuklanan M.B.K. isimli şahıs, Bolvadin T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ediyor.

Haber: Afyon Kent Haber

Afyon haber Afyon Asayiş kaçak silah afyon uyuşturucu haber