Afyonkarahisar'da İYİ Parti'ye Katılan 200 Gence Rozet Takıldı

TAKİP ET

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinde Avukat Hakan Şeref Olgun tarafından organize edilen 200 kişilik gençlerden oluşan yeni üyelere rozet takma töreni düzenlendi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı rozet takma törenine Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, İYİ Parti Gençlik Yapılanması Sorumlusu Murat Atay,  Milletvekili Aday Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun ve çok sayıda İYİ Partili üye katıldı.

Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu konuşmasında; “Kervanımızı genişleterek ve hizmet yolunda Türk milletinin umudu olan genel başkanımızı yalnız bırakmamak için gece gündüz çalışıyoruz. 30 günde aramıza yeni katılan Afyon’un her mahallesinde, her sokağında, esnaf dükkanında, kasap dükkanında, ekmeğini rızkını helal olarak kazanmak için çalışan kardeşlerimiz bugün iktidara giden İYİ Parti’nin yanında biz de varız dediler. Hoş geldiniz. Kazandığımız gün Afyon’a güneş doğacak” ifadelerini kullandı.

Avukat Hakan Şeref Olgun ise onuşmasında “Gençlerimize sahip çıkacağız bunun başka yolu yoktur. Bugün parti binasına sığmazken yarın inşallah genel merkeze de sığmayacağız” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rozet takma töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Afyon haber Afyon haberleri Avukat Hakan Şeref Olgun İYİ Parti Afyonkarahisar