Afyonkarahisar'da işlenen cinayetin zanlıları tutuklandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz pazar günü alışveriş merkezi önünde meydana gelen bıçaklı kavga sonrasında bir gencin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak polis, olayın katil zanlılarını yakaladı. Yakalanan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar'da pazar günü alışveriş merkezi önünde meydana gelen bıçaklı kavga sonrasında 27 yaşındaki Ömer T.'nin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak polis, teknik takip sonucu katil zanlılarını yakaladı ve gözaltına aldı.

Olay, Güvenevler Mahallesi'nde bir alışveriş merkezi önünde meydana gelmiş ve iki grup arasında yaşanan kavgada bıçaklanan Ömer T. kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri olayı araştırırken, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtları da inceledi.

17 yaşında olan 2 zanlı kamera görüntülerinden belirlenmiş, ve teknik takip sonucunda polis tarafından gözaltına alındı. 

Şüpheliler, ifadelerinde gezmek için Afyonkarahisar'a merkeze geldikleri, alkol aldıklarını, ardından otobüse binmek için gittikleri sırada Ömer T.'nin kendilerine çarpmak üzereyken durması nedeniyle Ömer T. ile şüphelinin aralarında küfürleşme yaşandığını, Ömer T'nin aracından indiğini ve aralarında kavga çıktığını ifade etti. Cinayet zanlısınında belinde taşıdığı bıçakla Ömer T.'yi bıçakladığını ve kaçtıklarını belirttiler.

Hakim karşısına çıkan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyon haber afyon haberleri