Afyonkarahisar'da İki Vatandaş Hakkın Rahmetine Kavuştu

TAKİP ET

Afyonkarahisar ve İstanbul'dan peş peşe gelen iki vefat haberi, sevenlerini yasa boğdu.

11 Ağustos 2025 tarihinde yaşamını yitiren 63 yaşındaki Sabri Nuri Özsoy, Karaman Mahallesi sakinlerindendi. Merhum Murat ve Gülenay Özsoy’un oğlu, Suzan Özsoy’un kardeşi, Ayşe Özsoy’un eşi ve Murat ile Merve Özsoy’un babası olan Özsoy, 12 Ağustos 2025 Salı günü öğle namazının ardından Üsküdar’daki Şakirin Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası İstanbul Hekimbaşı Mezarlığı’na (Ümraniye) defnedilecek.

Aynı gün vefat eden 87 yaşındaki Şükriye Orman ise Marulcu Mahallesi’nden olup, merhum Veli Orman’ın eşi, merhum Astsubay Hasan Orman ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli Aysel Demirel’in annesiydi. Ayrıca merhum öğretmen Kazım Demirel’in kayınvalidesi; Elvan, Gökçen ve Yiğit Demirel’in anneannesi; Şule, Hale ve Nilgün Orman’ın babaannesiydi. Orman’ın cenazesi, öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacak namazın ardından Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı, Pafta:14, Parsel:83’te toprağa verilecek.

Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet; yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Afyonkarahisar cenaze ilanları 11 Ağustos 2025 vefat edenler Sabri Nuri Özsoy cenaze Şükriye Orman cenaze Afyonkarahisar defin yerleri Afyon vefat haberleri