Afyonkarahisar'da İki Kişinin Vefat Haberi Yayınlandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Fahrettin Atam ve eşi Naciye Atam, hayata veda etti. 14 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan cenaze ilanları

Fahrettin Atam, 60 yaşında olan ve Sinanpaşa İlçesi Akören kasabasından gelen bir ailenin ferdiydi. Ali Atam ve Rasime Atam'ın oğlu, Naciye Atam'ın sevgili eşi, İnfaz Koruma memuru Bilal Atam, Astsubay Ali Atam, Büşra Karayiğit'in babası ve Ömer Karayiğit'in kayınpederiydi. Emekli olduktan sonra TMO'da çalışmış bir bireydi. Fahrettin Atam'ın cenazesi Bayraktepe Mezarlığı'ndaki B-1 paftasında toprağa verilecektir. Cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak.

Naciye Atam ise 55 yaşında vefat etmiştir. Eşrefpaşa Mahallesi'nden gelen Naciye Atam, Çay İlçesi'nde yaşayan Mevlüt Durmuş ve Fatma Durmuş'un kızıydı. Fahrettin Atam'ın sevgili eşi, İnfaz Koruma Memuru Bilal Atam, Astsubay Ali Atam, Büşra Karayiğit'in annesi ve Ömer Karayiğit'in kayınvalidesiydi. Naciye Atam'ın cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Çay İlçesi Mezarlığı'nda kılınacaktır.

Ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kaybettikleri sevdiklerine Allah'tan rahmet, geride kalanlara ise başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Afyon haber Afyon cenaze afyon haber Afyon haberleri