Afyonkarahisar'da GSB Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Başladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlere müjdeyi verdi! GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuruları resmen başladı. Eğitim desteği için son tarih 19 Ekim, saat 23:59.

Afyonkarahisar'da GSB Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Başladı - Eğitim Destek Programı İle Gençlere Müjde!

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin eğitimlerine destek olmayı amaçlayarak GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvurularını başlattı. Açıklamada gençlere hitaben, başvuruları e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilecekleri ve son tarihin 19 Ekim Perşembe, saat 23:59 olduğu bilgisi verildi.

Gençlerin eğitim yolculuğunda maddi destek sağlamayı hedefleyen bu program, geleceğin liderlerini güçlendirmek amacıyla hayata geçirildi. Gençlerin eğitimlerine odaklanmalarını ve geleceklerini şekillendirmelerini sağlayacak bu destek, Afyonkarahisar'da yaşayan gençler için büyük bir fırsat sunuyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin eğitim yolculuklarında her zaman yanlarında olduğunu ve onların başarısını desteklediğini vurguluyor. GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuruları için gerekli bilgilere e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabileceği ve son başvuru tarihinin kaçırılmaması gerektiği hatırlatılıyor.