Afyonkarahisar'da gölete balık tutmaya giden genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde meydana gelen talihsiz bir olayda, 33 yaşındaki bir genç, balık tutmaya gittiği gölette dengesini kaybederek suya düştü ve hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde meydana gelen talihsiz bir olayda, 33 yaşındaki bir genç, balık tutmaya gittiği gölette dengesini kaybederek suya düştü ve hayatını kaybetti. Genç adam, ilk olarak kurtarma ekipleri tarafından sudan çıkarıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Şuhut ilçesinin Kayabelen Göleti'nde gerçekleşti. Müslüm Tatlıcı, dün arkadaşı bile  göle balık tutmaya gitmişti. Arkadaşı dinlendiği sırada, Tatlıcı'nın suya düştüğünü ve boğulma tehlikesi yaşadığını fark eden arkadaşı, derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

Hemen Ekipler Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine hemen jandarma ekipleri sevk edildi ve suya düşen Müslüm Tatlıcı sudan çıkartıldı. Müslüm Tatlıcı olay yerine hızla ulaşan ambulans ile Şuhut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak talihsiz gencin yaşam mücadelesi hastanede son buldu.

Üzüntü Yaratan Vefat

Müslüm Tatlıcı'nın ani vefatı, sevenlerini ve çalıştığı Uşak Orman İşletme Müdürlüğü personelini derinden üzdü. Tatlıcı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara bakıldığında balık tutmayı çok sevdiği ve bu konuda paylaşımlar yaptığı görülmekte. 

Müslüm Tatlıcı Afyon Afyon haberleri balık Şuhut müslüm tatlıcı afyon