Afyonkarahisar'da feci kaza: 1 Polis Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında meydana gelen tırla cipin çarpışması sonucu yaşanan kazada, polis memuru Kerim Akın hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer polis memuru Bekir Çelik ve araçtaki diğer kişilerin tedavileri ise devam ediyor.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında gerçekleşen trafik kazasında, polis memuru Kerim Akın'ın yaşamını yitirdiği bildirildi. Kazada yaralanan diğer polis memuru Bekir Çelik ile araçtaki diğer kişilerin tedavileri ise halen devam ediyor.

Kazanın ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından, Kerim Akın Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Akın kurtarılamadı.

Yaşanan bu üzücü kaza sonrasında, yaralılar arasında yer alan polis memuru Bekir Çelik'in ve diğer kişilerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kerim Akın ve Bekir Çelik'in Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli oldukları öğrenildi. Akın'ın cenazesinin yarın araştırma hastanesinden alınarak defnedileceği belirtildi.

Kazanın detayları:

Kazada, tırla cip aracının çarpışması sonucu yaşanan kaza Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarında meydana geldi. Kazada yaralanan 2 polis memurundan biri olan Kerim Akın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar arasında yer alan diğer polis memuru Bekir Çelik'in ve diğer kişilerin tedavileri devam ediyor. Kerim Akın ile Bekir Çelik'in Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli oldukları öğrenildi. Kerim Akın'ın cenazesinin yarın araştırma hastanesinden alınarak defnedileceği belirtildi.

sandıklı trafik kazası