Afyonkarahisar'da erkek cesedi bulundu! İşte detaylar!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da boş bir arazide erkek cesedi bulundu.

Afyonkarahisar'daki bir boş arazide erkek cesedine ulaşıldı. Yapılan açıklamalara göre, bulunan kişi iki gün boyunca kayıp olarak aranan A.A. olduğu tespit edildi.

Cinayet Saatinin Aydınlatılması ve Şüphelinin Yakalanması

Afyonkarahisar'daki bir kazı alanında bulunan cesetle bağlantılı olarak jandarma ekibi, cinayet saatini hızla belirledi ve şüpheliyi yakaladı. Ekiplerin yaptığı detaylı incelemede, cinayet kurbanın iddia edilen kadın arkadaşının kocası tarafından sopayla öldürüldüğüne dair kanıtlar bulundu. Söz konusu olayın merkezi Anıtkaya köyü olarak belirlendi.

Gece geç saatlerde, bir şarampole yuvarlanmış ve yanmış durumda bir otomobilin varlığını belirleyen jandarma, derhal harekete geçti. Yanan araçla ilgili kapsamlı bir incelemeyi başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, otomobilin plaka ve ruhsat bilgilerine dayanarak sahibine ulaştı.

Çalışmalarına devam eden ekipler, sonra 30 yaşında olan A.A.'nın en son Anıtkaya köyünde M.D. ismindeki bir kadının evinde görüldüğünü tespit etti. Kayıp A.A.'ya ulaşamayan JASAT ekipleri, M.D. ve eşi R.D.'yi gözaltına aldı.

Sorgulama sonrasında, A.A.'nin M.D. ile bir ilişkisi olduğunu ve M.D.'nin evindeyken kocası R.D.'nin eve geldiği ve taraflar arasında bir tartışmanın başladığı belirlendi. R.D.'nin bu tartışma sürecinde A.A.'ya sopayla saldırdığı ve onu öldürdüğü, daha sonra ise cesedi yakarak gömdüğü iddia edildi.

Tutuklanma ve Cezai Yaptırımlar

Ceset, A.A.'nın, R.D.' nin gösterdiği yerde yapılan kazı sonucunda bulunarak otopsiye gönderildi. R.D., ise ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı. Fethibey beldesinde yaşayan A.A., memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bu dikkat çeken olay, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 24 saat içinde çözüme kavuşturuldu ve cinayet zanlısı adalete teslim edildi.

afyon erkek cesedi afyon haber afyon haberleri anıtkaya cinayet