Afyonkarahisar'da Eğitim Camiasını Yasa Boğan Kayıp!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi'nin müdür yardımcısı ve daha önce İscehisar Mesleki ve Teknik Lisesi'nde de görev yapan Abdullah Hasçelik, 51 yaşında yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar'ın eğitim camiasını yasa boğan bir kayıp yaşandı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi'nin müdür yardımcısı ve daha önce İscehisar Mesleki ve Teknik Lisesi'nde de görev yapmış olan Abdullah Hasçelik, 51 yaşında hayatını kaybetti.

26 Ağustos 2023 tarihinde vefat eden Abdullah Hasçelik eğitim camiasını yasa boğdu. Merhum Hasçelik Afyonkarahisar Dumlupınar Mahallesi'nde Şekerci esnafından merhum Ziya Hasçelik'in oğluydu. Abdullah Hasçelik, Vasfiye Hasçelik'in eşi Hilal Hasçelik ile Şimal Hasçelik'in de babasıydı. 

Defin işlemleri Afyonkarahisar Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı'nda gerçekleştirilecek. Abdullah Hasçelik, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı olarak eğitim camiasına katkı sağlamış bir isim olarak biliniyordu. Cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak.

Afyonkarahisar'da derin üzüntüye neden olan bu kaybın ardından, merhum Abdullah Hasçelik'e Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, eğitim camiasına başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Abdullah Hasçelik Müdür Yardımcısı Abdullah Hasçelik Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi vefat cenaze