Afyonkarahisar'da Cumhuriyetin 100. Yılı Badminton Şenliği Tamamlandı!

TAKİP ET

Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100. Yılı Badminton Şenliği büyük bir heyecana sahne oldu. Toplamda 45 sporcu, 4 ayrı kategoride mücadele etti ve dereceye girenler ödüllendirildi.

Turnuvaya 20 erkek ve 25 kız sporcu katılarak rekabetin doruklarına ulaştı. Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalarda başarılı olan sporcular, düzenlenen törenle madalyalarını aldı.

Yıldızlar kategorisinde erkeklerde birinci olan isim Bedirhan Fidan olurken ikincilik Hasan Yılmaz, üçüncülük Orhan Yıldız ve dördüncülük ise Mehmet Taş tarafından elde edildi. Kızlarda ise birincilik Betül Beyza Kılıç'ın, ikincilik Zeynep İnan'ın, üçüncülük Edanur Göktaş'ın ve dördüncülük Öykü Ebrar Elçi'nin oldu. Küçükler kategorisinde ise erkeklerde birincilik Ramazan Yılmaz'ın, ikincilik Emirhan Bekir İşlek'in, üçüncülük Mevlüt Semih Ergürbüz'ün ve dördüncülük Bekir Yeşilova'nın oldu. Kızlarda ise birincilik Betül Beyza Kılıç'ın, ikincilik Zeynep İnan'ın, üçüncülük Edanur Göktaş'ın ve dördüncülük Öykü Ebrar Elçi'nin elde ettiği başarılarla taçlandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederiz. Bu önemli başarıların devamını dileriz ve sporcularımıza gelecek yarışmalarda başarılarının sürmesini temenni ederiz. dedi