Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Bayramı büyük coşku ile kutlandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük coşku ile kutlandı.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin her yıl 29 Ekim'de düzenlediği Cumhuriyet Kutlaması bu yıl da Afyonkarahisar Merkez Anıtpark'ta  binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet için yürüyen halkın coşkusu doruğa ulaştı. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının kalbi bu yıl da Anıtpark Meydanın'da attı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Afyonkarahisar Belediyesinin düzenlediği kutlamalar renkli anlara şahitlik etti.

 

Yoğun ilginin olduğu kutlamalara Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Mustafa Tutulmaz , Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve  binlerce vatandaş katıldı.

 

Kutlamaya AKÜ Halk Oyunları gösterisi, Afyon Lisesi Öğrencilerinin “Cupsong” gösterisi ve RSP Teknik Kolejin Bando gösterisi renk kattı.

 

Genç, yaşlı, çocuk her yaştan vatandaşın yer aldığı kutlamalarda Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Bayraklarla donatılan Hükümet meydanı marşlara eşlik ederek Cumhuriyet'in 96. yaşını kutladı. Aynı duyguları paylaşan binlerce kişi kol kola kutlamalara eşlik etti