Afyonkarahisar'da Çavuşbaş Semt Pazarında İndirimli giyim ürünleri satılacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Pazar günü kurulacak olan Çavuşbaş semt pazarında indirimli giyim ürünleri satılacak. İndirimli ürünlerin sergileneceği giyim standı 3 Mart 2024 tarihinde Çavuşbaş Hürriyet İlkokulu önünde yer alacak.

Afyonkarahisar'a Yılların Tecrübesiyle Hizmet

İndirimli giyim ürünleri, Afyonkarahisar'a 65 yıldır hizmet veren bir ailenin yeni kuşağı "Bazar Afyon" isimli esnaf tarafından satışa sunulacak.

Firmanın temsilcisi yaptığı açıklamada, amacın kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak olduğunu belirterek Pazar günü Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı Çavuşbaş Semt Pazarı Hürriyet İlokulu önündeki standına davet ederek şunları söyledi. 3 Mart 2024 tarihinde Çavuşbaş Mahallesi semt pazarında kuracağımız giyim standımıza hem pazara gelen vatandaşlarımızı hem  de tarihi Afyon Kalesi ve konaklarını gezmeye gelen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bizlere mutlaka uğrasınlar.  Biz Çavuşbaş Semt Pazarı Hürriyet İlkolulu önünde giyim standamızı kurmuş, misafirlerimizi bekliyor olacağız. dedi

Kampanyalı Ürünler ve Yeni Sezon Heyecanı

"Bazar Afyon"da, 2024-2005 İlkbahar yaz sezonu ürünleri kampanyalı olarak sunulacak. Mağaza konseptli stand yeni sezon ürünlerle buluşacak ve kaliteli giyinmeyi uygun fiyatlarla sağlayacak alternatifler sunulacak.  Bayan tek alt eşofmanlardan erkek montlara, Sweet kot pantolonlardan yağmurluklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sizi bekliyor olacak.

Sizleri Çavuşbaş Pazarında Bekliyoruz!

3 Mart 2024'te Çavuşbaş semt pazarında buluşmak üzere!

İyi giyinmek artık daha uygun ve kolay!