Afyonkarahisar'da Can Gox ve Işın Karaca Rüzgarı Esti

TAKİP ET

Türkiye Motofest: Afyonkarahisar'da Motor Sporları ve Eğlencenin Buluşması. Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP of Türkiye) kapsamındaki Türkiye Motofest, Afyonkarahisar'da başladı. Spor, kültür, sanat ve müziğin birleştiği etkinlik, 11 ünlü sanatçının sahne alacağı konserlerle renkleniyor.

Afyonkarahisar, Türkiye Motofest organizasyonuyla motor sporları ve eğlencenin en heyecanlı halini ağırlıyor. Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP of Türkiye) etkinliği çerçevesinde düzenlenen Türkiye Motofest, spor, kültür, sanat, müzik, kamp, karavan ve gastronomi gibi farklı alanları bir araya getiriyor.

Festival, 30 Ağustos tarihinde başladı. Festivalin ilk gününde Can Gox ve Işın Karaca gibi ünlü sanatçılar sahne alarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Gençlerin doyasıya eğlendiği ve enerjilerini en üst seviyede yaşadığı festivalin ilk günü büyük bir coşkuyla geçti.

Türkiye Motofest'in 31 Ağustos 2023 Perşembe günü programı ise şu şekilde:

Gün içi etkinlikler: 11:00 – 19:00

Güliz Ayla Konseri: Saat 20:00

Oğuzhan Koç Konseri: Saat 22:00

Afyonkarahisar'da düzenlenen bu renkli etkinlik, motor sporlarını sevenlerin ve eğlence arayanların buluşma noktası olmaya devam ediyor. Etkinlik, spor ve eğlenceyi bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor






motofest afyon motofest afyon 2023 motofest afyon bilet motofest afyon konser motofest afyon 2023 bilet fiyatları