Afyonkarahisar'da Bugün Hava Durumu: 28 Nisan 2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalması bekleniyor. Kuzey, kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli rüzgarlar esmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölge genelinde bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Afyonkarahisar ilindeki ilçelerin hava durumlarına bakıldığında, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, İscehisar, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ilçelerinde de parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı hava bekleniyor. Yağışlar yer yer kuvvetli olabilir.

Afyonkarahisar'da bu akşam saatlerinde beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle olası sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Haber: Afyon Kent Haber

afyon hava durumu afyon hava durumu 5 günlük afyon hava durumu 15 günlük afyon hava durumu 10 günlük afyon hava durumu 7 günlük afyon haber afyon son dakika