Afyonkarahisar'da bugün aramızdan ayrılanlar!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 5 Kasım 2022 tarihinde 5 vatandaşımız aramızdan ayrıldı.

Tarih: 05.11.2022
Vefat eden: Orhan YILDIRIM

Defin Yeri: Kütahya Aykırıkçı Köyü Mezarlığı
Örnekevler Mahallesinden, merhum Cemal ve merhume Dudu Yıldırım’ın oğlu, Fatma Yıldırım’ın eşi, Deniz, Melike ve Zuhal Yıldırım’ın babaları, merhum Burhan Yıldırım ve Ayten Arık’ın ağabeyi, Kadir Arık’ın kayınbiraderi, Orhan Yıldırım vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Kütahya Altıntaş Aykırıkçı Köyünde kılınacaktır.

Tarih: 05.11.2022
Vefat eden: Kadir EDİZ

Defin Yeri: Bayraktepe Mezarlığı Pafta:9 Parsel:11
Ali İhsan Paşa Mahallesinden, Şükriye Ediz’in eşi, İsmail Ediz, Ayşe Pişkin, Dilek İzmir, Rukiye Aktaş ve Fatma Gülseven’in babaları, Hakan Pişkin, Asım İzmir, Yusuf Aktaş ve Hasan Gülseven’in kayınpederi, Anadolu Lisesi’nden emekli aşçı Kadir Ediz vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camii’nde kılınacaktır.

Tarih: 05.11.2022
Vefat eden: Ali İhsan ALAŞAHAN

Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı B-Kapısı Pafta:20 Parsel:99 
Gazi Mahallesinden, Gülfer Alaşahan’ın eşi, PTT’den emekli Aliye Çerçi, SSK’dan emekli Halil Alaşahan ve Hakan Alaşahan’ın babaları, Ata ve Dilek Özbay’ın dayıları, Kazım ve Alaaddin Hancı’nın eniştesi, Yemenici Hacıkavasoğullarından emekli öğretmen Ali İhsan Alaşahan vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 05.11.2022
Vefat eden: Sabri ÇELİKBAŞ

Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı B-Kapısı Pafta:20 Parsel:22 
Örnekevler Mahallesinden, Güven Otobüs İşletme sahibi otogar esnafından merhum Adem ve merhume Hatice Çelikbaş’ın oğlu, Nahide Çelikbaş’ın eşi, Sabri Çelikbaş, Naile İner ve Sultan Hastürk’ün babaları, Şefik İner, Mehmet Hastürk’ün kayınpederi, Sabri Çelikbaş vefat etmiştir. Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 05.11.2022
Vefat eden: Süleyman AKTÜRK

Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı C Kapısı Pafta:39 Parsel:71
Cumhuriyet Mahallesinden, merhum Abdullah Aktürk ve merhume Sultan Aktürk’ün oğlu, merhume Türkan Boyacı, Nuri Aktürk ve Saadet Çetin’in kardeşi, Abdullah Aktürk, Şerife Aktürk, Sultan Bursalıoğlu ve Alâeddin Bursalıoğlu’nun amcası, İlker Çetin, Nursel Çetin, Bora Çetin, Emine Çetin, Murat Boyacı ve Mine Boyacı’nın dayısı, Emine Gül Aktürk, Ahmet Çetin ve merhum İbrahim Boyacı’nın kayınbiraderi, Süleyman Aktürk vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Afyon Cenaze Afyon vefat Afyon haberleri Afyon haber Afyon son dakika