Afyonkarahisar'da Bugün 3 Vatandaşımız Vefat Etti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 3 vatandaşımızın vefat ilanını duyuruyoruz: Hacer Üstün, Huriye Bayraşa ve Abdurahman Acar vefat etti.

1) Hacer Üstün:

89 yaşında hayatını kaybeden Hacer Üstün, Dairecep Mahallesi'nden merhum Hasan ve Nimet Özköse'nin kızı, emekli merhum İbrahim Üstün'ün eşi, birçok sevgili akrabanın kardeşi ve halasıydı. Merhuma Allah'tan rahmet diler, ailesine başsağlığı temenni ederiz. Cenaze namazı öğle namazının ardından Paşa Camii'nde kılınacaktır.

2) Huriye Bayraşa:

77 yaşında aramızdan ayrılan Huriye Bayraşa, Cumhuriyet Mahallesi'nden merhum Adil Değirmenci ve merhume Cemile Değirmenci'nin kızı, merhum Selçuk Bayraşa'nın eşi, sevgili annesi ve kardeşiydi.  Allah rahmet eylesin, ailesine başsağlığı dileriz. Cenaze namazı ikindi namazının ardından Paşa Camii'nde kılınacaktır.

3) Abdurahman Acar:

66 yaşında hayata veda eden Abdurahman Acar, Güvenevler Mahallesi'nden olan merhum araba imalatçısı Emin Acar'ın oğlu, sevgili ağabeyi ve babaydı. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Cenaze namazı ikindi namazının ardından Paşa Camii'nde kılınacaktır.