Afyonkarahisar'da bıçaklanan genç hastanede hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Park Afyon AVM önünde akşam saatlerinde gerçekleşen bıçaklama olayı sonucunda genç bir vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Afyonkarahisar Park Afyon Alışveriş Merkezi önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bıçaklama sonucu, 27 yaşındaki Ö.T isimli genç vücuduna aldığı birden fazla bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, hemen yaralının yardımına koştu ve kanamasını durdurmaya çalıştı.  Yaralının durumu ağırlaşınca hemen ambulans çağrıldı ve kısa bir süre içinde sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Yaralı Ö.T isimli vatandaş, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kalbi durmuş vaziyette geldiği öğrenilen Ö.T tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri, bıçaklama olayına karışan kişi yada kişileri bulmak için çalışma başlattı. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırganlar hakkında araştırmalar sürüyor. Olayın detayları ise polis ekipleri tarafından titizlikle inceleniyor.

Haber: Afyon Kent Haber

afyon bıçaklama olayı afyon bıçaklama park afyon afyon haber afyon haberleri afyon son dakika afyonkarahisar