Afyonkarahisar'da Beyaz Masa Sorunları Çözüme Kavuşturuyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, Başkan Mehmet Zeybek liderliğinde vatandaşların doğrudan iletişimini sağlayan ve kesintisiz hizmet veren Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, sosyal medya hesapları, WhatsApp İhbar Hattı ve ULAKBEL ile hemşehrilerinin yanında olduğunu duyurdu.

Başkan Mehmet Zeybek'in etkin, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Belediye, 2023 Ocak ayından 31 Mayıs 2023 tarihine kadar gelen başvuruların %99'unu çözüme kavuşturdu. Bu başvuruların 2 bin 668'i WhatsApp üzerinden, 455'i e-posta, 376'sı sosyal yardım başvurusu, 376'sı şikayet talebi, 272'si Beyaz Masa üzerinden yüz yüze gerçekleşti ve 55'i de Bilgi Edinme Kanunu kapsamında yapılan başvurulardan oluştu. Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı yaklaşım ve olumlu geri dönüşlerle çalışarak, belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların istek, talep, öneri ve şikayetlerini ilgili müdürlüklerle koordinasyon halinde başarılı bir şekilde çözümledi.

Ayrıca, bu dönemde Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, e-posta, sosyal medya, ULAKBEL, Açık Kapı ve CİMER üzerinden toplamda 4 bin 154 başvuru yapıldı. Tüm başvurular, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sorumlu müdürlüklere iletilerek geri bildirim sağlandı. Gelen talep ve şikayetler, görevli personel tarafından kaydedilerek ilgili müdürlüklere iletiliyor. Takip edilen ve ilgili müdürlükler tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirme sağlanıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediyenin ayna görevini üstlenerek haberlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde kamuoyuna duyurulmasının yanı sıra, hemşehrilerinden gelen talepleri hızlı bir şekilde ilgili müdürlüklere iletmek için büyük bir özveriyle çalışıyor.

afyon beyaz masa afyon beyaz masa şikayet afyon belediyesi beyaz masa afyon belediyesi beyaz masa iletişim afyon belediye beyaz masa