Afyonkarahisar'da Banka Kartı Dolandırıcısı Yakalandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği operasyon sonucunda, aranan bir şahıs yakalandı.

T.B. isimli şahıs, Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması suçundan dolayı (5 Yıl) kesinleşmiş hapis cezası ile aranıyordu. İşte detaylar:

Operasyonun Gerçekleştiği Bölge: Dişli Belde, Bolvadin İlçesi

Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arama ve takip çalışmaları sonucunda T.B. isimli şahsı Dişli Belde'sinde yakaladı. Yakalama sırasında şahsın üzerinde yapılan incelemede, hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan suç kaydı tespit edildi.

Suçlamalar ve Tutuklama

T.B., Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması suçundan dolayı daha önce mahkeme tarafından kesinleşmiş 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bolvadin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Hukuki Süreç Devam Ediyor

Yakalanan şahsın tutuklanmasıyla birlikte hukuki süreç başlamış durumda. T.B., mahkeme tarafından belirlenen cezaevine gönderilmiş ve cezasını çekmeye başlamıştır. İlgili merciler, suçun detayları ve şahsın diğer olası suçları konusunda da detaylı bir soruşturma yürütmektedir.