Afyonkarahisar'da araçların lastiklerini kesen şüpheli yakalandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da bıçakla park halindeki 37 otomobilin lastiklerini kesen şüpheli polisin takibi sonucu yakalandı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü tarafından edinilen bilgiye göre; 19.03.2023 günü saat 02:00 sıralarında idaremiz Mecidiye Mahallesi Karayiğit Sokak, 4.Sokak. 6.sokak. 7.sokak ve 9.sokaklarda, Kayadibi Mahallesi Zincirli Kuyu Caddesi,Rüzgarlı Caddesi ve Sarıkız Caddesinde 37 aracın lastiklerinin kesici alet ile kesilerek zarar verildiği tespit edildi. 

Lastiği kesilen 23 araç sahibi müracaatta bulunarak olayı gerçekleştiren şahıstan şikayetçi oldu

İncelenen kamera görüntülerinden olayı gerçekleştiren şüphelinin, M .A isimli şahıs olduğu tespit edilerek bugün saat 15:00 sıralarında Güvenevler Mahallesi 2.Küçük Sanayi sitesinde *suç aleti bıçak ile birlikte yakalandı.

Polisin şahıs ile yaptığı görüşmede olayları doğrulayarak ikamet adresinin olayları gerçekleştirdiği adreslere yakın olduğunu,olay günü Değirmenayvalı köyünde arkadaşları ile birlikte alkol aldığını akabinde şehir merkezine gelerek alkolün etkisi ile elinde bulunan bıçak ile olayları gerçekleştirdiğini,kimsenin kendisini yönlendirmediğini,kimse ile husumetinin olmadığını beyan etmiş olup şüpheli şahıs 21.03.2023 günü adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi

Afyon lastik kesme olayı Afyon Asayiş