Afyonkarahisar'da Anda Derneği yardım için kolları sıvadı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan öncesi yardım seferberliği başladı. ANDA Derneği İl Temsilciliği önderliğinde harekete geçen gönüllüler, Ramazan kolilerini hazırlayıp paketlemek için büyük bir özveriyle çalışıyorlar.

Ramazan Öncesi Hedef: 1500 Aileye Ulaşmak

ANDA Derneği İnsanî Yardım Sorumlusu Melek Ceylan, yaptığı açıklamada, bu Ramazan'da deprem bölgesi dahil olmak üzere en az 1500 aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, yeni kurulan aşevinde ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemekler sunacaklarını ifade etti.

İlk Adım: Teravih Sonrası Gıda Koli Dağıtımı

ANDA Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Ramazan'ın başlamasıyla birlikte gıda kolisi dağıtımına başladı. İftar ve sahur kolileriyle 440 haneye ulaşan ANDA Ekibi, Ramazan boyunca aktif bir şekilde dağıtım faaliyetlerine devam edecek. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelerin sıcak yemekle iftar etmelerini sağlamak için titizlikle çalışan ekip, aşevinin faaliyete geçirilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

İhtiyaç Sahiplerine Umut Oldular: İlk Dağıtım Burmalı Mahallesi'nde

Ramazan öncesi, Burmalı Mahallesi'nde yapılan ilk dağıtımla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzleri güldü. İl Temsilcisi Agâh Oktay Kılıç ve ANDA gönüllülerine destek veren Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, "Her Ramazan'da olduğu gibi bu yıl da ANDA, ihtiyaç sahiplerinin ve mazlumların yanında olmaya devam ediyor. Allah onlardan razı olsun, varlıkları daim olsun" şeklinde duygularını ifade etti.