Afyonkarahisar'da açık havada sinema büyük ilgi gördü

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da yaz etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. Arabada sinemanın sonrasında açık havada sinema faaliyeti Afyonkarahisar'lı vatandaşların yoğun katılımları ile gerçekleşti.  

Zafer Meydanı’nda yapılan “Minderini Al Sinemaya Gel” Afyonkarahisar'lı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Çocuklar, Hz. Muhammed'e ilk inananlardan siyahi bir köle olan Bilal-i Habeşi'nin orjinal hikâyesinin anlatıldığı detaylı ödüller alan ‘Özgürlüğün Sesi Bilal’ filmini ilgi ile izledi.



Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisarlılara sinema keyfi yaşattı. Patlamış mısır, kek ve meyve suyu gibi ikramların yapıldığı faaliyete bilhassa çocuklar ve gençler yoğun ilgi gösterdi. Açık alan etkinlikleri ile yaz gecelerinde eğlenceli süre yaşamış vatandaşlar her sene birbirinden değişik etkinlikleri kendileri ile biraraya getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.



SİNEMA ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Vatandaşlar ile beraber "Özgürlüğün Sesi Bilal" filmini izleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar; “Tarih kenti Afyonkarahisarımız düzenlediğimiz etkinlikler ve sanatla da anılacak. Afyonkarahisar Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı’nda halkımız kültür ve sanatsal faaliyetlerle buluşturmak adına faaliyetlerimiz sürüyor. Vatandaşlarımız sinema tadını il meydanımızda yaşadı. Özgürlüğün Sesi Bilal Filmini Afyonkarahisarlı hemkentilerimizle buluşturmanın sevinci içindeyiz. Minderini al gel isimli faaliyetimiz ile vatandaşlarımızın hoş zamanlar geçirmesini hedefliyoruz. Belediyemiz Kültür sanat etkinliklerimiz tespit edilen takvim dâhilinde yapılmaya devam edilecek. Önümüzdeki zamanlarda de vatandaşlarımıza birbirinden güzel etkinlikler sunmaya devam edeceğiz. Sanat kenti olma yolunda gelişen Afyonkarahisarımız da bu tür etkinliklerle vatandaşlarımızın yanısıra olan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum.” dedi

afyon açık hava sineması afyon haber