Afyonkarahisar'da 9 dev konser için indirimli bileti kaçırma!

TAKİP ET

Türkiye'nin 2022'deki en büyük spor ve gençlik etkinliği olması beklenen Türkiye MotoFest, bu yıl 31 Ağustos'ta kapılarını açacak. 4 Eylül 2022'ye kadar devam edecek festival, Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden motosiklet tutkunlarını buluşturacak. Türkiye MotoFest'e bu yıl 200 bine yakın ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Beş gün boyunca pek çok markanın çeşitli aktiviteleri, spor etkinliklerinin de yer alacağı festivalin konser programı ise şöyle:

​31 Ağustos 2022 Çarşamba: Gökçe - Yüksek Sadakat - Sagopa Kajmer

( Haluk Levent İptal )

1 Eylül 2022 Perşembe: Manuş Baba - Ebru Yaşar

2 Eylül 2022 Cuma: Mary Jane - Koray Avcı

3 Eylül 2022 Cumartesi: Göknur - Erol Evgin

4 Eylül 2022 Pazar: Ajda Pekkan

​2021 yılında 8 gün boyunca 16 büyük konser ile Türkiye ve dünyadan 100 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye MotoFest, Avrupa'da 2021 yılındaki en büyük festival olma özelliği taşıyor.

Pek çok markanın çeşitli aktiviteleri, spor etkinliklerinin de yer aldığı 2021 yılındaki festivalde 1 Eylül 2021 Çarşamba günü Mustafa Ceceli  ve Necati ve Saykolar, 2 Eylül'de Cem Adrian ve Ufuk Beydemir, ,3 Eylül'de Etpio ve Gripin, 4 Eylül'de Kıraç ve Merve Özbey, 5 Eylül'de İrem Derici ve Cenk Eren, 6 Eylül 'de DJ Doğukan Alsoy ve Ogün Sanlısoy, 7 Eylül'de Mithat Körler & Orkestrası ve Retrobüs, 8 Eylül'de ise Zakkum ve Ceren Gündoğdu sahne aldı.

​Organizasyonun ilk yılında (2018) Athena, Demir Demirkan ve Ceza sahne alırken festivali 25 binin üzerinde katılım gerçekleşti. 

​2019 yılında Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP of Turkey 2019) ile eş zamanlı gerçekleştirilen organizasyonda ise 6 Eylül Cuma günü Fedon, 7 Eylül Cumartesi günü Aleyna Tilki ve 8 Eylül Pazar günü ise Murat Boz sahne aldı. Gün içinde çok sayıda sponsorun düzenlediği aktivite de katılımcılardan büyük ilgi gördü. İkinci yıl festivalin ve yarışların katılımcı sayısı 40 bini buldu. 

Ücretsiz Kamp  Yeri
Festival alanında bulunan kamp alanında konaklama imkanlarından ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Su, Ücretsiz Elektrik, Ücretsiz  Duş, Ücretsiz  Mutfak, Ücretsiz  Çamaşırhane-Ütü Odası... 

​Kamp alanından faydalanmak için kamp malzemelerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın.

Gün Boyu 40'tan fazla Ücretsiz Etkinlikler

Festivali ve Dünya Şampiyonasını gün boyu dolu dolu yaşayabilirsiniz. 

Müzik Konserleri, Mini Golf, Zipline, Simülatör Oyunlar, Çocuklar için motosiklet eğitimleri, Futbol ve Basketbol turnuvaları, video oyunları ve onlarca farklı ücretsiz etkinlikler katılımcılara keyifli anlar yaşatıyor. 

Hepsi Aynı Hafta Aynı Yerde!

40’dan Fazla Spor Etkinliği, 9 Dev Konser, 4 Büyük Yarış ile Eğlence ve Heyecan Dolu Günler Sizleri Bekliyor.

Festival Heyecanını "İNDİRİMLİ" Yaşama Fırsatını Kaçırma. İndirimli bilet için son tarihin 12 Temmuz olduğu açıklandı

Konsere gitmek isteyenler biletlerini passo.com.tr internet sitesinden İndirimli olarak alabilecekler

motofest 2022 motofest afyon 2022 motofest motofest afyon motofest nedir