Afyonkarahisar'da 28 yaşında bir genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 28 yaşında bir genç hayatını kaybetti: Yunus Özkan'ın cenaze namazı öğle namazını müteakip kılınarak son yolculuğuna uğurlandı

Afyonkarahisar’ın Akmescit Mahallesi’nde yaşayan Yunus Özkan, 28 yaşında hayata veda etti. Ailesinin ve sevenlerinin büyük üzüntü yaşadığı vefat haberinin ardından, cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılındı.

Yunus Özkan'ın cenaze törenine ailesinin yanı sıra yakın dostları, komşuları ve arkadaşları da katıldı. Cenaze namazının ardından, Özkan'ın cenazesi Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı'nda defnedildi.

Ailesi ve yakınları tarafından sevilen biri olarak tanınan Yunus Özkan, Selami Özkan ve Hanife Özkan’ın oğlu, Osman Özkan, Mustafa Özkan, Emine Özkan ve Elif Kurugül’ün kardeşi, Yüksel Özkan’ın eşi idi.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.