Afyonkarahisar'da 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı için Kamil Miras Anadolu Lisesi konferans salonunda bir araya geldi.

Toplantıya İl Müftüsü Sinan Kazancı, Başkanlık Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Uzmanlar, Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticileri katılım sağladı.

Toplantı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve İl Müftüsü Sinan Kazancı açış konuşmasında Kurban ve Vekalet Yoluyla Kurban İbadeti'nin önemine değindi. Kazancı, çalışmaları ve emekleri için personeline teşekkür ederek başarılar diledi.

Başkanlık Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ise konuşmasında, kurbanların vekalet yoluyla verildiğini ve bu kurbanların kendilerine emanet olduğunu vurguladı. Kavillioğlu, bu emanetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için daha fazla gayret etmeleri gerektiğini ifade etti ve "Beklenen Sensin" ilkesi doğrultusunda hareket ederek milletin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çaba göstermeleri gerektiğini belirtti.

Programın sonunda, Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurtiçi ve yurtdışı vekaletle kurban organizasyonu kapsamında kurban bağışında bulunan Din Görevlileri, Kur'an Kursu Öğreticileri ve diğer personel ile toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.