Afyonkarahisar'da 2023 Kurban Hissesi Satışları ve Fiyatları Açıklandı!

TAKİP ET

Afyonlu veteriner hekim Servet Bayendur, Servet Besicilik olarak 2023 Kurban Bayramı için hazır olduklarını duyurdu. Bayendur, kurban hisse satışlarının 1 Mayıs tarihi itibariyle başlayacağını açıkladı. Ayrıca, dişi kurban hisseleri için fiyat aralıklarını da duyuran Bayendur, çiftliğindeki profesyonel ekibi ve hijyenik kesimhanesi ile müşterilerine hizmet vereceğini belirtti. 

Servet Bayendur, Servet Besicilik olarak Kurban Bayramına hazır olduklarını ve 2023 yılı kurbanlık ve hisse satışlarının 1 Mayıs tarihi itibariyle başlayacağını açıkladı. İbadet vazifelerini yerine getirecek olan Mümin kardeşlerimizden alınan vekalet ile hoca eşliğinde İslam inancına uygun kurban kesimlerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

Kurbanlıklarının yaşlarını doldurmuş ve kurban vasfı taşıyan düvelerden oluştuğunu ifade eden Bayendur, taleplere göre kesilen kurbanlıkların ön muhafaza altında 0-4 derece buzhanede dinlendirildikten sonra istenilen şekilde bölünüp tarafınızca alınabileceğini ya da evlere soğuk zinciri bozmadan taşınacağını söyledi.

Bayendur, çiftliklerinde temizlik ve hijyen koşullarına uygun monaray sistem büyükbaş hayvan kesimhanesi bulunduğunu ve profesyonel bir ekiple çalıştıklarını da belirtti. Çiftliklerinde misafirlerine ikramlar sunacaklarını ve ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

2023 yılı kurban hisse fiyatlarına da değinen Bayendur, dişi küçük hissenin 24-27 kg arası 9250 TL, dişi orta hissenin 30-33 kg arası 10800 TL ve dişi büyük hissenin 38-42 kg arası 12500 TL olarak belirlendiğini açıkladı.

Servet Besicilik'e ulaşabileceğiniz telefon numaraları 0530 664 71 47 ve 0536 528 13 17'dir. Çiftliği Sinanpaşa yolu güzergahında olup Küçükhüyük kasabasındadır. İzmir yolundan 7 kilometre içerde, Antalya yolundan 7 km içeridedir.

Özel Haber: Afyon Kent Haber


Çiftlikte buzağı

Servet Bayendur Servet Besicilik Sinanpaşa Küçükhüyük Kasabası Servet Besicilik adres 2023 Kurban hisse fiyatları Veteriner Hekim