Afyonkarahisar'da 14 Mart Tıp Bayramına özel 14 Resim sergilendi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Küçük sanatçıların fırçasından tuale yansıyan sağlık temalı birbirinden güzel 14 resim, AFSÜ'de sergilendi.

Girne Koleji 3. Sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla AFSÜ Tıp Fakültesi fuayesinde görücüye çıktı.

Tıp Bayramı Resim Sergisi açılışına AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tolga Ertekin ile Doç. Dr. Çiğdem Özer Gökaslan, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUAM) Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Tülay Köken, Doç. Dr. Serkan Gökaslan, Doç. Dr. Murat Çilekar ve Doç. Dr. Aydın Balcı ile Girne Koleji kurucularından Murat Şensoy, Kolej Genel Müdürü Nihat Selek ve miniklerin öğretmenleri katıldı.

Girne Koleji öğrencileri, sergide yer alan resimleri inceleyen akademisyen hekimlerimizin Tıp Bayramını kutlayarak çiçek takdim ederken hekimlerimiz de yetenekli öğrencilere ve Girne Koleji yöneticilerine böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmadıkları için teşekkür etti.

Girne Koleji kurucularından Murat Şensoy ve Girne Koleji Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz, Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile SUAM Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer’e 14 Mart Tıp Bayramı anısına birer tablo hediye etti. Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Prof. Dr. Okumuş, saygın mesleklerini fedakârca icra eden bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.