Afyonkarahisar Cenaze İlanları: 28 Ocak 2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 28 Ocak 2023 yayınlanan Cenaze İlanları. Afyon Kent Haber olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileriz.

Tarih: 28.01. 2023
Yaş: 62
Vefat eden: Neyire BAYIK 
Defin Yeri: Kocatepe  Mezarlığı A Kapısı  Pafta: 1  Parsel: 10
Örnekevler Mahallesinden, merhum Ecz. Nurettin Bayık ve merhum Aliye Bayık’ın kızı, merhum Tülin Okbaş ve merhum Neclan Bayık’ın kızkardeşi, Neyire Bayık vefat etmiştir.
Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 28.01. 2023
Yaş: 75
Vefat eden: Zekiye KUNDAK 
Defin Yeri: Kocatepe  Mezarlığı C Kapısı  Pafta: 57 Parsel: 27
Mısri Mahallesinden, Hacı Ahmet Kundak’ın oğlu, merhum Hacı Abdurrahman Kundak’ın eşi, Afsü Ögr. Üyesi, Prof Dr. Ahmet Afşin Kundak ve Doç. Dr. Selcen Kundak’ın annesi, eski Afyon Defterdarlarından ve merhum Halil İbrahim Güngör’ün kızı, Hacı Mehmet Kundak, Hacı Hüseyin, Hacı Abdulkadir Kundak, Ecz. Hasan Özgündüz ve Doç. Dr. Ahmet Çorak’ın yengesi, Zekiye Kundak vefat etmiştir.Cenaze namazı ikindi namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 28.01. 2023
Yaş: 84
Vefat eden: Ulviye ÇAKMAKTEPE 
Defin Yeri: Kocatepe  Mezarlığı C Kapısı  Pafta: 49 Parsel: 32
Örnekevler Mahallesinden, Tiftik Yapağı Kooperatif’ten emekli, Ahmet Çakmaktepe’nin eşi, Abdullah Çakmaktepe ve Aysel Kumru’nun annesi, Sabri Kumru, Melek Çakmaktepe’nin kayınvalidesi, İlker Kumru, Şükran Kumru Gaznevi’nin anneannesi, Duygu Aydoğan, Ahmet Anıl Çakmaktepe’nin babaannesi, Ulviye Çakmaktepe vefat etmiştir.Cenaze namazı öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.

Tarih: 28.01. 2023
Vefat eden: Remziye SALMAN 
Yaş: 70
Defin Yeri: Kocatepe  Mezarlığı  B Kapısı  Pafta: 19 Parsel: 50
Cumhuriyet Mahallesinden, merhum Celal Salman’ın eşi, merhum Ahmet ve Nazente Allı’nın kızı, Ruhiye Yıldırım, Handan Alpakın ve Ömer Hakan Salman’ın annesi, Remziye Salman vefat etmiştir.Cenaze namazı  öğle namazını müteakip Paşa Camiinde kılınacaktır.