Afyonkarahisar Cenaze İlanları - 2 Eylül 2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Selçuklu Mahallesi'nde yaşamını sürdüren ve 89 yaşında vefat eden Nezahat Şatır için cenaze duyurusu yapıldı. Şatır, Afyonkarahisar Kocatepe Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Afyonkarahisar ilinin Selçuklu Mahallesi'nde yaşayan ve 89 yaşında vefat eden Nezahat Şatır'ın cenaze ilanı yayınlandı. Merhum Mehmet Şükrü Şatır'ın eşi olan Nezahat Şatır, Şeker fabrikasından emekli olan İbrahim Şatır'ın annesi olarak biliniyor. Aynı zamanda, demirci Hasan Şatır, Nurten Acar ve Ayten Sözer'in de annesi olan Nezahat Şatır, DDY (Devlet Demiryolları) çalışanlarından emekliydi. Ayrıca, Ahmet Acar ve merhum Fahrettin Sözer'in kayınvalidesi olarak da anılmaktadır.

Merhum Nezahat Şatır ayrıca, merhum terzi Mustafa Köksal ve merhum demirci Cemal Köksal'ın ablasıdır.

Cenaze namazı, öğle namazını müteakip Afyon Paşa Camii'nde kılınacaktır. Ardından, Nezahat Şatır'ın naaşı Kocatepe Asri Mezarlığı'nda C Kapısı'na defnedilecektir. Pafta 52, Parsel 6 numaralı mezarlık alanında son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Afyon Kent Haber ailesi olarak, Merhume Nezahat Şatır'a Allah'tan rahmet diler, ailesine başsağlığı ve sabır temenni ederiz