Afyonkarahisar Cenaze İlanları: 07 Ağustos 2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 07 Ağustos 2023 tarihinde vefat eden Bilsen Turunçoğlu (82) ve E. Tümgeneral Bekir Sıtkı Özdeğirmenci (78) için cenaze namazları düzenlenecek. Cenaze namazları ikindi ve öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak. Afyon Kent Haber olarak; Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Afyonkarahisar ilinde 07 Ağustos 2023 tarihinde vefat eden Bilsen Turunçoğlu ve E. Tümgeneral Bekir Sıtkı Özdeğirmenci için cenaze namazları kılınacak

Bilsen Turunçoğlu için: Vefat eden Bilsen Turunçoğlu'nun cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak. 82 yaşında olan Bilsen Turunçoğlu, Fakıpaşa Mahallesi'nden merhum Selahattin Turunç ve merhume Mebrure Turunç'un kızı, Yüksel Turunçoğlu'nun eşi, Gürsel, Galip Turunçoğlu, Burcu Turunçoğlu Yün'ün annesi, Yılmaz Turunç, Kadir Turunç, merhume Dürüye Uçkun'un ablasıydı.

E. Tümgeneral Bekir Sıtkı Özdeğirmenci için: Vefat eden E. Tümgeneral Bekir Sıtkı Özdeğirmenci'nin cenaze namazı, öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak. 78 yaşında olan Bekir Sıtkı Özdeğirmenci, Fakıpaşa Mahallesi'nden merhum Hasan Özdeğirmenci ve merhume Cemile Özdeğirmenci'nin oğlu, Nusret, Mehmet Özdeğirmenci'nin ağabeyi, Huri'ye Özdeğirmenci'nin eşi, Erman, Hakan Özdeğirmenci'nin babası, Berkay, Mert Özdeğirmenci'nin amcasıydı.

Her iki merhuma da Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: afyonkenthaber.com

Afyon Cenaze