Afyonkarahisar Belediyesi'nin büyük ilgi gören mahalle iftarları devam ediyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programları, Fatih ve Eşrefpaşa Mahallesinde yapıldı.   

Afyonkarahisar'da Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintilerinin yaşandığı iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu. Mahalle sakinlerinin iftar programlarına gösterdiği ilginin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren Zeybek , düzenlenen organizasyona katılımlarından dolayı mahalle halkına teşekkür etti. Ramazan ayı süresince her aksam farklı bir mahallede iftara katılan, ardından da vatandaşlarla sohbet gerçekleştiren Başkanı Mehmet Zeybek’e ilgi oldukça yoğundu.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek hemşehrileri ile selamlaştıktan sonra yaptığı açıklamada, "Manevi duyguların yoğunlaştığı, insanlar arasında kardeşliğin pekiştiği, hoşgörü ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı Ramazan ayında kurduğumuz gönül sofraları ile hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Hepimizin Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.
 

Mehmet Zeybek Afyon iftar çadırı Afyon haber Haberafyon