Afyonkarahisar Belediyesi iftar saatinde kumanya dağıttı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi Ramazan ayı sebebiyle trafikte iftara yetişemeyen, iftar saatine yolda yakalanan vatandaşları yalnız bırakmadı.

Afyonkarahisar  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleriyle trafiğin yoğun bulunduğu bölgelerde belediye ekipleri aracılığıyla iftarlık kumanyalar dağıttı.

Paylaşmanın ve bir arada olmanın simgesi olan Ramazan ayında trafiğe takılanların yanısıra Afyonkarahisar Belediyesi vardı. Afyonkarahisar trafik konusu ile ilgili en yoğun bölgelerinden olan şehrimizin Özdilek Kavşağında sürücü ve yolculara kumanya dağıtan Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yurttaşların hayır duasını aldı. 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan Ayının birlik beraberlik ve kardeşlik bulunduğuna ilgi çekerek, “Her geçtiğimiz gün birlik ve beraberlik  şuurunun  daha çok yükselmesi tarafında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu nurlu Ramazan ayında da besin yardım paketlerini ve sıcak yemekleri gereksinim sahibi, hasta, mağdur olan ailelere ulaştırıyoruz. Aynı vakitte iftara yetişemeyen halkımıza, su ve sandviç ikram ederek gerçekleştirdikleri ibadetin maneviyatını yaşıyoruz." dedi.