Afyonkarahisar Belediyesi eğitim semineri düzenledi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, personelin gelişimi ve daha iyi hizmet verebilmesi için, hizmet içi eğitim seminerlerine büyük ehemmiyet sağlıyor. Bu kapsamda; belediye personelimize yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

Belediye personeline hizmet içi eğitim semineri verildi. Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü aracılığıyla organize edilen eğitim semineri, AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Mehmet Hatipoğlu aracılığıyla verildi. Gerçekleşen üç günlük eğitimle belediye personeli, “Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Ehliyet, Liyakat ve Adalet” hususları ile ilgili bilgilendirildi. Belediye hizmet içi eğitim seminerine 500’ü aşkın personel katılım sağladı.

Seminer; vatandaşlara yönelik hizmetlerimizin iş ve işleyişinin daha sıhhatli yapılabilmesi, uygulanan resmi yazışmalara dair kuralları yerinde program, bilgi ya da belge alışverişini süratli ve güvenilir şekilde yürütmek ve program birliği sağlamak hedefiyle düzenlendi.

Eğitim seminerlerinin tamamlanması sonrasında AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Mehmet Hatipoğlu Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette mevzuya dair bildirimde tespit edilen Başkan Zeybek; “Kendini yenileyen ve çağın şartlarına göre hazırlayan bir belediye olma noktasında bütün gayretimizi sarf etmekteyiz. Bu kapsamda eğitim seminerlerinin düzenlenmesine ehemmiyet sağlıyor ve bu programların içersinde yer alıyoruz. Amacımız vatandaşımıza daha etkin, kaliteli, süratli ve itimat edilir hizmetler sağlamak. Semineri veren AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Mehmet Hatipoğlu hocamıza teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı.