Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Bayramı'na özel sürprizler hazırladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koronavirüs salgını bundan dolayı evlerinden çıkamayan çocuklar amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel sürprizler hazırladı.

Afyonkarahisar Belediye tarafından kutlamaları çocukların evine götüren Afyonkarahisar Belediyesi şehrin dört bir doğrultusunda meydana getirdiği classic vasıta konvoylarıyla büyük ilgi gördü.23 Nisan'a özel şarkıların çalındığı kutlamalarda balkonlarda ve camlarda bekleyen maskotların yanı sıra zeybek ekiplerinin gösterileri dikkatle izlendi.

7'den 70'e genci yaşlısı seslendirilen şarkılara balkonlardan eşlik eden çocuklar amacıyla balkonlardan sarkıtılan sepetlerin amacıylae armağanlar bırakıldı.  Bayraklar ve balonlarla süslenen vasıtalara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimiz 23 Nisan'ın coşkusunu bir arada yaşadı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, uzun süren planlamanın bir sonucunda Afyonkarahisar Klasik Otomobil tutkunlarının da destekleriyle uygulanan organizasyonun büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak iki ayrı ekiple çıkılan kutlamalarda bütün mahallelere ulaşmayı amaçladıklarını ifade eden Zeybek Başkan; kutlamalarda aşağı yukarı 6 bin çocuğa Türk Bayrağı, boya kalemleri, boyama kitapları çikolatalar, gofretler ve çoğu sürpriz armağan dağıldığını ifade etti