Afyonkarahisar Belediyesi Cenaze İlanları - 20.09.2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 20 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan Cenaze İlanları

Tarih: 20.09.2023
Saat: 11:35
Yaş: 75
Vefat Eden: Abdurrahman Lafçı

Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta: 24 Parsel: 155
Merhum Abdurrahman Lafçı, Dumlupınar Mahallesi'nden olup, merhum Bekir Lafçı ve merhume Şükriye Lafçı’nın oğlu, Hayriye Lafçı’nın eşi, Sena Öksüz’ün babası, Polis memuru Fatih Öksüz’ün kayınpederi, Mürşide Koçyiğit ve Müfide Kıvrak’ın kardeşi, Çetin Koçyiğit ve Süleyman Kıvrak’ın kayınbiraderi, emekli Polis Mustafa Altuğ’un eniştesi, Hayriye ve Eslem’in dedesi, Edis Ersin Koçyiğit, Esin ve Esen Kıvrak’ın dayısıdır. Aynı zamanda Garanti Bankasından emekli bir vatandaşımızdır.

Cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Mısri Camii'nde kılınacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Abdurrahman KOCAKANAT

Tarih: 20.09.2023
Saat: 09:51
Yaş: 62
Vefat Eden: Abdurrahman Kocakanat
Defin Yeri: Kocatepe Asri Mezarlığı B Kapısı Pafta: 20 Parsel: 37
Merhum Abdurrahman Kocakanat, Cumhuriyet Mahallesi'nden olup, merhum Ali Kocakanat’ın oğlu, Gülseren Canatan’ın kardeşi, Gülderen Ekmekci’nin ağabeyi, Ahmet Canatan ve Mustafa Ekmekci’nin kayınbiraderi, Müzeyyen Ahat ve Fatma Toksoy’un babası, Yakup Ahat ve Göksel Toksoy’un kayınpederidir.

Cenaze namazı, ikindi namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz