Afyonkarahisar Belediye Başkanın'dan eğitime tam destek

TAKİP ET

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, tarihinin en önemli eğitim desteğini veren Afyonkarahisar Belediyesi, Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın talimatıyla 'eğitime destek' amacıyla başlatılan Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon kampanyası İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Erenler İlkokulu ve Erenler Ortaokulu'nun ardından son olarak Afyon Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'na hediye edilen son sistem bilgisayar ve televizyon kampanyasıyla devam etti.

 

Ziyaret ettiği Afyon Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulunda öğrenciler ve okul idarecileri tarafından çiçeklerle ve coşku içerisinde karşılanan Başkan Çoban'a Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin eşlik etti. Kampanyayı bizzat takip eden Başkan Çoban, devletimizin okullara sağladığı imkânların yanı sıra Afyonkarahisar Belediyesi olarak da eğitimde başarının ve kalitenin artması için seferber olduklarını söyledi. Okul idarecileri ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı şükranlarını sunarak teşekkür etti.

 

Kampanya çerçevesinde hediye ettikleri bilgisayar ve televizyonların okullara hayırlı olmasını ve eğitimde kaliteyi arttırmasını dileyen Başkan Burhanettin Çoban, eğitimde asıl fedakarlığı, okul yöneticileri ve öğretmenlerin gösterdiğini belirterek her birini ayrı ayrı tebrik etti.