Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek, Din Görevlilerini Ağırladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 'Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası' kapsamında şehirde görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi. Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Zeybek, din görevlilerine teşekkür etti ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Program Detayları:

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Din Görevlileri Haftası nedeniyle şehirde görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

Kahvaltılı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Programa Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Yüntaş Genel Müdürü Arif Birsen, İşletme Müdürü Bekir Bayram, il müftülüğü personeli ve din görevlileri katıldı.

Başkan Zeybek'ten Teşekkür: Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, din görevlilerinin önemli bir hizmette bulunduklarını ve birlikte çalıştıklarını belirterek teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Hakk'a irtihal eden din görevlilerine rahmet diledi ve hayatta olanlara sağlık ve afiyet diledi.

Vali Yardımcısı Han'dan Destek: Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, din görevlilerinin kıymetli olduğunu ve yaptıkları işin zorluğunu anlayışla karşıladıklarını ifade ederek desteklerini iletti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, din görevlilerine ve camilere verdiği önemi vurgulayarak birlik ve beraberliklerini daim olmasını diledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek Din Görevlileri Afyon haberleri