Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşi programlarında gençlere tecrübelerini aktardı ve önemli tavsiyelerde bulundu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eğitim alanındaki faaliyetlerine devam ediyor ve il genelinde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelmeye özel bir önem veriyor. Zeybek, son olarak Kamil Miras Anadolu Lisesi ve Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşi programlarında gençlerle buluştu.

Söyleşi programında, Başkan Zeybek gençlere hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, kariyer planlaması, başarı ve eğitim hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Zeybek'in konuk olduğu Kariyer Günleri söyleşi programına, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okul müdürleri ve öğretmenler de katılım sağladı.

Başkan Zeybek, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, eğitim hayatlarında başarılı olmalarını ve hayal ettikleri fakültelerde okumalarını temenni etti. Ayrıca, öğrencilere sürekli çalışma ve azimle ilerlemeleri gerektiğini vurguladı. Başkan Zeybek, belediye olarak öğrencilere her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Programın sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci tarafından Başkan Zeybek'e plaket takdim edildi. Program, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekimi ve Başkan Zeybek'in sportif malzeme desteği hediyesi ile son buldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek