Afyonkarahisar Belediye Başkanı esnaflarla buluşmaya devam ediyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda esnaf ziyareti yapıldı.

Mehmet Zeybek, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparken talep ve önerileri de alıyor. İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Mehmet Zeybek, hem esnafların hem de vatandaşların önerilerini dinledi. Bozcalar Çarşısı ve Dumlupınar Mahallesi’ndeki işyerlerini gezen Başkan Zeybek, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetler de bulundu. Edilen sohbetlerde belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler de verildi.

Şehrimizin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Kadim şehrimizi Afyonkarahisar’ı esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Halkımızla bütünleşerek yapılan hizmetler daha verimli ve isabetli oluyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaflarımızın taleplerini alarak kısa zamanda çözüme kavuşturmak için ilgili birimi harekete geçiriyoruz. Her zaman söylediğim gibi bizler daha kolay ulaşılabilir bir belediye olmak için sahalarda tüm kadromuzla varlığımızı vatandaşlarımıza hissettirmeyi amaçlıyoruz. Bizim yerimiz; sokakta, çarşıda sanayide, gece gündüz her daim milletimizin yanında olmaktır. Bu amaçla çıktığımız yolda, bugün şehrimizdeki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Bulduğumuz her fırsatta esnaf dostlarımızı ziyaret ediyor, onların taleplerini dinliyoruz. Durmak bilmeyen azmimiz ve gönülleri fethetmek sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta sadece seçim zamanı değil, her zaman halkla iç içe oluyoruz. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan tüm esnaflarımızdan Allah razı olsun. Hayırlı işler, bol kazançlar” dedi.

Zeybek Başkan’a beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren esnaflarda, ziyaret için teşekkür etti.