Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Şehit Ailesini Unutmadı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, göreve başlamasının ardından ilk mesai gününde Şehit ailesini unutmadı. Bingöl'de bölücü terör örgütünün düzenlediği patlamada Şehit düşen P.Uzm.Çvş. Kerim Üye'nin ailesini ziyaret eden Başkan Köksal, Şehitlere ve gazilere verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, makamına oturmasının hemen ardından ilk ziyaretini Şehit ailesine gerçekleştirdi. 2016 yılında Bingöl’de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit P.Uzm.Çvş. Kerim Üye’nin ailesini evlerinde ziyaret eden Başkan Köksal, onların acılarına ortak oldu.

Şehit ailesinin evinde gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Başkan Köksal, Şehit Kerim Üye’nin annesi Fatma Üye ve Babası Süleyman Üye ile bir araya gelerek onların yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Şehit Ailesine yapılan bu ziyaretin önemine vurgu yapan Başkan Köksal, vatanları uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizin ailelerinin ve Kahraman Gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Köksal’ın, makamında ilk ağırlayacağı konukların Şehit Aileleri ve Gaziler olduğu öğrenildi. Onlara verdiği önemi bir kez daha gösteren Köksal, bu ziyaretin ardından da Şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmeye devam edecek.

Bu samimi ziyaret, Başkan Köksal’ın Şehit Aileleri ve Gazilerle olan bağını güçlendirdiği gibi, onların takdirini kazanarak halk nezdinde de olumlu bir izlenim bıraktı