Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a Devir Teslim Töreni

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın göreve başlaması dolayısıyla Belediye Binası önünde devir teslim töreni düzenlendi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erdem Kılınç'tan mazbatasını alan Başkan Köksal, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Törene CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri, basın mensupları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Köksal, törende yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür ederek şunları söyledi: "Bugüne kadar beni destekleyen, gece gündüz çalışan, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarına da minnettarım ve ebediyete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bundan sonra belediyenin gelirleri Afyonkarahisarlılara harcanacak, kaynaklarımızı doğru kullanacağız. Ay yıldızlı rozetimle tüm hemşehrilerime hizmet edeceğim. Artık Afyonkarahisar hak ettiği hizmeti alacak."

Eski Başkan Mehmet Zeybek'ten görevi devralan Başkan Köksal, törende tebrikleri kabul edip Başkanlık Mührünü devraldı. Bu anlamlı gün için katılan ve katılamayan tüm hemşehrilerine teşekkürlerini ileten Başkan Köksal, güzel günlerin Afyonkarahisar'ı beklediğini belirtti.