Afyonkarahisar Barosu, Basketbol'da şampiyon oldu

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 17. kez gerçekleştirilen ATSO Spor Oyunları'nın basketbol branşı, unutulmaz anlarla sona erdi.

Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvada, final ve 3.'lük-4.'lük müsabakaları büyük bir heyecanla oynandı.

İlk olarak, Wyndham Afyonkarahisar Thermal Spa Hotel ile GND Yapı Denetim arasında oynanan 3.'lük-4.'lük maçı büyük bir rekabetin sonucunda GND Yapı Denetim'in zaferiyle sonuçlandı.

Final müsabakası ise Afyonkarahisar Barosu ile Sayın A.Ş. arasında gerçekleşti. Heyecan dolu anların yaşandığı final maçını, büyük bir mücadele sonunda Afyonkarahisar Barosu kazanarak birinci oldu.

Madalya ve şilt töreni, ATSO Spor Oyunları Komisyonu üyeleri olan ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Kerem Güzel ve Ömer Özpınar tarafından düzenlendi. Basketbol branşının 3.'sü olan GND Yapı Mühendislik, şilt ve madalyalarını gururla aldı.

İkinci olan Sayın A.Ş., ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı olan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey tarafından ödüllendirildi.

Basketbol branşının şampiyonu olan Afyonkarahisar Barosu, büyük bir başarıya imza atarak şilt ve madalyalarını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından alarak gururlandı

Afyonkarahisar Barosu basketbol şampiyon ATSO Spor Oyunları