Afyonkarahisar ATSO, Türkiye'nin Otomobili TOGG'u Makam Aracı Olarak Kullanacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye'nin Otomobili TOGG'u Gemlik üretim tesislerinden teslim alarak şehre getirdi. TOGG'un Anadolu Ateşi Kırmızısı modeli, ATSO'nun makam aracı olarak hizmet verecek.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'un Gemlik'teki üretim tesislerinden ilk aracını teslim aldı. ATSO, TOGG'un Anadolu Ateşi Kırmızısı modelini Afyonkarahisar'a getirerek makam aracı olarak kullanacak.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ilk kez ATSO yerleşkesinde görücüye çıkan TOGG aracını test etti. Aracın performansından oldukça memnun kalan Serteser, TOGG'un Türkiye'nin gurur duyacağı bir akıllı cihaz olduğunu ifade etti.

TOGG'un Trugo Şarj Ünitesi ile bütünleşeceğini belirten Serteser, bu sayede makam aracının şarj ihtiyacının kolayca karşılanabileceğini söyledi. ATSO, TOGG aracını makam aracı olarak kullanarak hem şehrin otomobil üretimine katkıda bulunmuş olacak hem de modern teknolojiyi desteklemiş olacak.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın TOGG'u makam aracı olarak kullanma kararı, şehirde ve çevre illerde büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu adım, Türkiye'nin otomobili TOGG'un geniş kitlelere ulaşarak tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak.

Kaynak: afyonkenthaber.com

ATSO TOGG Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası TOGG Haber