Afyonkarahisar Asayiş Haberleri

TAKİP ET

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde;

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; sosyal paylaşım sitesi facebook’ta PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak ve devlet büyüklerine hakaret (Cumhurbaşkanı) suçunu işlediği tespit edilen (1)  şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıs 28 Şubat 2018 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Yine ; 

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çay İlçesi Yeşilyurt köyünde icra edilen çalışmalar neticesinde; biri bayan diğeri erkek motosikletli iki şahsın üst aramasında, 10 Gram Bonzai maddesi. bir şahsın üzerinde de 1 adet Ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca, 1 adet 9 mm Tabanca Fişeği ve Tabancaya ait Şarjör ele geçirilmiş olup ayrıca; Sultandağı İlçesi gazinolar bölgesinde yakalanan “Birden Fazla Kişiyle Birlikte Silahla Tehdit” suçundan aranmakta olan ve 4 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bir şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada, 3 adet Tarihi Sikke ile araçta bulunan bayan şahsa ait 1 ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca, 7 adet 9 mm. çapında Tabanca Fişeği ve Tabancaya ait şarjör ele geçirilmiştir.

Olaylarla ilgili olarak 5 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.